Wie zijn wij?

Het vaste team bestaat uit de zorgboerin (Maaike) en de zorgboer (Süleyman). Daarnaast hebben we nog als vaste krachten voor de zaterdag Joyce Pruijsers (groepsbegeleider), Lotte Bakker (orthopedagoog), Roos Spiljard (groepsbegeleider) en indien gewenst Joline Brooijmans (coach) als paardencoach. Joyce, Roos en Lotte begeleiden doordeweeks en in de weekenden. Joline Brooijmans is een erkend paardencoach. Zij verzorgt hier op aanvraag groeps- of individuele coachingssessies met de paarden. Omdat de zorgboerderij een erkend leerbedrijf is, hebben we ook regelmatig stagiaires van het MBO of HBO, die hier de fijne kneepjes van het vak komen leren.

 

Maaike

Maaike is van kleins af aan opgegroeid in de buitenlucht op het platteland. Haar ouders hadden een grote dierenstal met weilanden, waar voornamelijk paarden en schapen te vinden waren.
Lees meer

Süleyman

Süleyman werkt part-time op de boerderij en part-time bij een overheidsinstantie. Hij heeft de HBO opleiding Management, Economie en Recht gedaan.

lees meer

Joline

Joline Brooijmans is van huis uit parttime docent op het Wellant College In Dordrecht bij de afdeling Paardenhouderij.

LEES MEER

Joyce

Joyce Pruijssers is 25 jaar en is als stagiaire begonnen op de Zorglanderij Paardenkracht. Ze heeft de opleiding Mens, Natuur en Gezondheid op het Wellant College in Dordrecht afgerond.