Uitnodiging inspraakmoment

Beste ouders/verzorgers,

Zoals voorgeschreven in het kwaliteitssysteem van de Federatie Landbouw en Zorg moeten er vier inspraak momenten plaatsvinden per jaar. Deze inspraak momenten kun je op verschillende manieren invullen.  Begin dit jaar heeft er reeds een inspraak moment plaatsgevonden onder de deelnemers van het wonen.

Middels deze uitnodiging willen we u uitnodigen voor een inspraakmoment op donderdag 01 september 2016 om 19.00 tot 21.00 uur.
Alle inspraak momenten vinden plaats op de Zorglanderij Paardenkracht, Abbekesdoel 32, 2971 VB te Bleskensgraaf.  U bent van harte welkom en onder genot van een drankje en een versnapering willen we wat onderwerpen voor jullie toelichten en wat punten behandelen waarin jullie inspraak welkom is.Toelichting waarom de zorglanderij de overeenkomst met de stichting heeft beëindiging en de gevolgen daarvan.

  • Toelichting ontwikkeling, personeel, stagiaires en scholing
  • Inspraak over installatie camera’s in de gangen op de eerste etage en in de garage.
  • Inspraak over het programma van de dagbesteding.
  • Inspraak over invulling ponykamp
  • Inbreng ouders/verzorgers

U mag vooraf telefonisch of schriftelijk punten doorgeven die we tijdens dit inspraak moment kunnen bespreken.  Een verslag van deze bijeenkomst wordt gepubliceerd in het jaarverslag.

Het derde inspraakmoment zal onder de deelnemers zelf worden gehouden. Dit zal laagdrempelig zijn. Dit vindt plaats in de ochtend op zaterdag 03 september 2016 tijdens de dagbesteding. De onderwerpen zullen gaan over de invulling van het programma van de dagbesteding, ponykamp voor 2017 en ideeën die de deelnemers zelf hebben. Alle deelnemers zijn hiervoor uitgenodigd.

Op donderdag 01 december 2016 tussen 19.00 en 21.00 uur zal de vierde inspraakmoment plaatsvinden voor de ouders/verzorgers. De agendapunten hiervoor zal u nog ontvangen en u kunt voor deze inspraakmoment ook ideeën indienen.

Wij hopen op een hoge opkomst, laat u het ons weten of u wel of niet komt.

Met vriendelijke groet,

Maaike de Jong ( 0618644925)
Süleyman Yüce (0640746224)

Zorglanderij Paardenkracht

Abbekesdoel 32 

2971VB Bleskensgraaf

www.zorglanderijpaardenkracht.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *